TecnoGames 2024

8a edició, curs 2023-2024
Celebració de la 8a edició del Tecnogames, la mostra i concurs de treballs realitzats per estudiants del Grau en Disseny i Producció de Videojocs i del doble Grau en Enginyeria Informàtica i Videojocs dins de les assignatures Projecte de Creació i Desenvolupament II i III.

Edicions anteriors

Premis

Premi al Millor Videojoc de Projectes II: Funky Era

Premi al Millor Disseny: Polarized
Premi al Millor Art: MyTosis
Premi a l’Excel·lència Tècnica: MyTosis
Premi a la Millor Sonorització: Sakki                                                    Premi a la Millor Producció: Rocket Girl

Premi al Millor Videojoc per la Indústria: MyTosis
Premi al Millor Videojoc pel Públic: Requiem for a Beat

Jurat de la indústria

Enguany per aquesta edició el TecnoGames compta amb un jurat d’experts format per professors del grau i una figura destacada de la indústria dels videojocs, que decidirà el guanyador del premi al Millor Videojoc per la Indústria.
Xavi Alsina

Lead UX Designer at Scopely

Vot del Públic

Els estudiants del Grau de Disseny i Producció de Videojocs i del doble Grau en Enginyeria Informàtica i Videojocs decidiran quin és el guanyador del premi al Millor Videojoc pel Públic des del dia 24 de juny fins al 1 de Juliol.
Per tal de poder emetre un vot (només un vot per estudiant), cal iniciar sessió a Google amb el compte de la Universitat i accedir al formulari a través de l’enllaç següent.

Videojocs de Projectes III

Videojocs participants dels premis al Millor Disseny, Millor Art, Excel·lència Tècnica, la Millor Producció; i també al Millor Videojoc per la Indústria i Millor Videojoc pel Públic.
Accedeix als webs dels projectes per a poder descarregar-los i jugar!

Videojocs de Projectes II

Videojocs participants dels premis al Millor Videojoc de Segon i també al Millor Videojoc pel Públic.
Accedeix als webs dels projectes per a poder descarregar-los i jugar!