Aula de Videojocs

Inspira’t, avalua, i juga a videojocs actuals i clàssics de referència

L’aula de videojocs és un laboratori específic on es poden jugar a videojocs actuals i clàssics de referència. En aquesta aula els alumnes poden inspirar-se per idear els seus propis conceptes de joc, jugar a videojocs amb la finalitat d’analitzar aspectes de disseny, art i desenvolupaments tècnics que complementen la formació del Grau, i testejar videojocs en assignatures com Experiència d’usuari i Playtesting aplicat al disseny. També és un espai ideal on els alumnes poden gaudir d’una bona estona!

Consoles Clàssiques Mini

El laboratori compta amb una col·lecció de 4 consoles clàssiques MINI: Mini NES, Mini SNES, Mini MEGADRIVE i PS1 Classic.

En total, hi ha més de 100 jocs disponibles. El videojoc original Final Fantasy VII, els 3 primers Super Mario Bros, Star Fox 1 i 2 i el Sonic the Hedgehog original són exemples dels clàssics que aquestes consoles ofereixen.

PlayStation 4

Superant a la PlayStation original, la PS4 és la consola més venuda de SONY.

L’aula compta amb dues consoles PS4 que inclouen una col·lecció de 31 jocs. D’entre tots ells podreu jugar alguns dels més coneguts i amb millor crítica, com Death Stranding, Bloodborne o God of War.

 

 

Steam

En un ordinador d’altes prestacions dedicat es pot accedir al Game Launcher més popular, STEAM.

Amb un total de 44 jocs disponibles es pot jugar des de títols clàssics com Half-Life 2 o Grim Fandango, fins a jocs més actuals com The End is Nigh o Moonlighter.

 

 

 

Nintendo Switch

L’última consola de Nintendo, la Nintendo Switch.

En aquesta consola estan disponibles 9 jocs de referència, com Zelda Breath of the Wild o Super Smash Bros Ultimate.

A més, trobareu alguns dels jocs indies que han marcat història a la indústria dels videojocs recent, com CupheadGrisCeleste.

 

 

 

HORARIS

Els horaris de disponibilitat de l’aula de videojocs per al segon i tercer trimestre del curs 2021/22 són Dimarts i Dimecres de 8:00h a 21:00h i Dijous de 8:00h a 16:00h

SERMAT

Per tal de poder usar les consoles, els comandaments es faciliten als estudiants per mitjà del Servei de Material Audiovisual del Tecnocampus, el SERMAT.